Romeinse munten

Romeinse munten voor uw collectie

Bent u een fervent verzamelaar van Romeinse munten of bent u gewoon geïnteresseerd in meer informatie over antieke munten? Bij Agora Numismatiek vindt u een breed aanbod in Griekse, Byzantijnse en Romeinse munten. Tevens vindt u op onze website links naar interessante artikelen over oude munten. Wij zijn, net als u, zeer gepassioneerd wat betreft oude munten en hebben een grote interesse in alles wat met de klassieke geschiedenis te maken heeft.

Zoals u als verzamelaar wellicht weet, heeft iedere munt een belangrijke betekenis die in verband staat met een bepaalde periode. Zo geven Romeinse munten bijvoorbeeld inzicht in de politieke en sociaal-economische ontwikkelingen in het Romeinse Rijk en vertellen ze ons meer over de gebruiken en gewoonten van de Romeinen. Indien u interesse heeft in deze munten, zult u in onze webshop zeker uw ogen uitkijken. Al onze munten zijn van hoge kwaliteit en regelmatig vindt u bij ons zeldzame munten. Dankzij nauwe samenwerkingen met buitenlandse collega’s, hebben wij namelijk regelmatig toegang tot particuliere verzamelingen.

Romeinse muntenEen breed aanbod aan munten

Iedere verzamelaar heeft zo wel zijn of haar voorkeuren wat betreft een periode in de klassieke geschiedenis, daarom vindt u in onze webshop een breed scala aan munten. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de aan- en verkoop van Romeinse munten, wij kunnen ook het volgende voor u doen:

  • Uw munten taxeren
  • Advies geven bij de uitbreiding van uw collectie
  • Extra informatie verstrekken
  • Bemiddelen bij muntveilingen
  • Lezingen geven om onze kennis te verspreiden

Wilt u uw collectie uitbreiden? Dan staan wij klaar om u te adviseren. Laat ons dus gerust weten waar u naar op zoek bent. Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van onze collectie? Volg ons dan ook op Facebook.

   Contact     Webshop