Romeinse munten kopen

Romeinse munten kopen met een certificaat van echtheid

Bent u op zoek naar een webshop waar u Romeinse munten kunt kopen? Dat treft, want onze gehele webshop is gewijd aan oude munten. Hieronder leest u meer over ons en de munten die wij aanbieden.

Romeinse munten kopenEen bron van inspiratie en plezier

Wilt u Griekse of Romeinse munten online kopen om uw collectie uit te breiden, dan mag u zeker ons aanbod niet missen. Als verzamelaar weet u ongetwijfeld dat een collectie een bron van inspiratie en plezier is voor zijn eigenaar. U kiest uw munten dan ook zorgvuldig uit. Niet alleen kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen, ook zijn onze munten zonder termijn gegarandeerd en beschikken ze over een certificaat van echtheid. Tevens hebben ze allen een duidelijke herkomst. Wanneer u hier vragen over heeft, staan wij u graag te woord.

Wij brengen zeldzaamheid en kwaliteit onder de aandacht

Agora Numismatiek is opgericht door Dirk Drijver, al jaren een zeer gepassioneerd verzamelaar van antieke munten. Daarnaast heeft hij een grote interesse in de klassieke geschiedenis. Van oudsher staat iedere munt voor een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis en dat is ook waarom de munten zo uniek zijn.  Het doel van onze webshop is, naast het onder de aandacht brengen van zeldzame munten, ook om u te informeren. Zo vindt u op onze website diverse interessante links.

Naast Romeinse munten kunt u bij ons ook Griekse, Byzantijnse en overige munten kopen. Uiteraard staan wij u graag bij en kunnen wij u adviseren. Wij horen graag meer over uw verzameling zodat wij een bijpassende munt kunnen aanbevelen. Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van onze collectie, volg ons dan op Facebook!

   Contact     Webshop