Roman coins

Roman coins koopt u betrouwbaar online bij Agora Numismatiek

U bent op zoek naar Romain coins? Wellicht ben u een gepassioneerde verzamelaar of heeft u een bovengemiddelde interesse voor oude munten. Wat de reden van uw bezoek ook is, bij Agora Numismatiek vindt u een ruim aanbod aan munten en tevens kunnen wij u uitstekend informeren en adviseren.

Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van diverse oude munten. In onze webshop treft u een ruim aanbod van Roman coins aan, maar ook voor Griekse en Byzantijnse munten kunt u bij ons terecht. Al onze munten worden zorgvuldig voor u geselecteerd op kwaliteit, schoonheid en staat van bewaring. Tevens zijn ze allemaal voorzien van een certificaat van echtheid en gegarandeerd. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met unieke, zeldzame munten. Houd dus zeker onze webshop in de gaten!

Roman coinsWat kunnen wij voor u betekenen?

Naast een ruime collectie van onder andere Romain coins, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Bemiddelingen bij muntveilingen (op verzoek)
  • Taxatie van uw muntencollectie
  • Vakkundig advies
  • Extra informatie dankzij onze expertise en ervaring
  • Interessante links naar andere websites over antieke munten

Kortom, wij staan u graag bij in uw zoektocht naar het verleden door u te informeren en te adviseren. Wij zijn immers net zo gepassioneerd als u! Neem dus gerust contact met ons op, ook wanneer u vragen heeft over onze munten.

   Contact     Webshop