Griekse munten kopen

Griekse munten kopen bij de specialist

U bent op deze pagina terecht gekomen omdat u Griekse munten wilt kopen. Wellicht bent u al jaren een fanatiek verzamelaar of is uw interesse voor oude munten pas onlangs gewekt. In beide gevallen bent u bij Agora Numismatiek aan het juiste adres. Wij doen niet alleen aan de aankoop en verkoop van oude munten, maar verspreiden ook graag onze kennis om een groter publiek aan te spreken. Dit doen wij door interessante links te delen op onze website, maar ook geven wij regelmatig lezingen en geven we numismatische boeken uit.

Wij helpen u gGriekse munten kopenraag bij uw zoektocht

Bij Agora Numismatiek zijn we gespecialiseerd in antieke munten van hoge kwaliteit en zeldzaamheid. Wij richten ons met name op Romeinse, Byzantijnse en Griekse munten. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan wanneer u op zoek bent naar een specifieke munt die past bij uw huidige collectie en kunnen wij uw munten taxeren. Op verzoek kunnen wij tevens bemiddelen bij de aan- en verkoop op speciale muntveilingen wereldwijd. Kortom, wij staan u graag bij in uw zoektocht wanneer u oude Griekse munten wilt kopen.

Doordat wij nauw samenwerken met Franse en Belgische collega’s kunnen wij onze kennis uitwisselen en gebruik maken van de expertise en ervaring van anderen. Tevens hebben wij hierdoor ook toegang tot unieke verzamelingen die normaal niet op de markt verschijnen. Onze samenwerking met 51 Gallery te Brussel resulteert twee keer per jaar in een muntenveiling in Brussel. Hierdoor kunnen wij antieke munten voor onze klanten op de internationale markt verkopen. U kunt hier van profiteren omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben en tot uw beschikking staan om onze kennis en adviezen te delen.

   Contact     Webshop