Antieke munten

Antieke munten van hoge kwaliteit koopt u bij Agora

Welkom bij de webshop van Agora Antieke munten. In onze webshop vindt u uitsluitend unieke munten van hoge kwaliteit. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van oude munten, u kunt hierbij denken aan Griekse, Romeinse en Byzantijnse munten.

Iedere munt staat voor een belangrijke gebeurtenis

Bij Agora Numismatiek zijn we gepassioneerd over antieke munten en brengen we onze kennis graag over. Iedere munt markeert namelijk een belangrijke gebeurtenis in onze geschiedenis en is dus een tastbaar overblijfsel uit het verleden. Zo vertellen de Romeinse munten ons veel over de gebruiken en gewoonten van de Romeinen. U als verzamelaar weet ongetwijfeld dat het bij het samenstellen van een collectie niet enkel om schoonheid gaat. Ook is het van belang dat de munten onderling een verband met elkaar hebben met betrekking tot de historische betekenis. Graag staan wij u bij in uw ontdekkingsreis naar antieke munten en kunt u bij ons rekenen op vakkundig advies. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Antieke muntenNiet alleen kunt u bij ons antieke munten aanschaffen, u kunt ook bij ons terecht voor:

  • Advies bij de samenstelling/uitbreiding van uw verzameling
  • Taxatie van uw munten
  • Het geven van lezingen
  • Extra informatie over antieke munten
  • Op verzoek kunnen wij bemiddelen bij muntveilingen

In onze webshop vindt u uitsluitend antieke munten met een duidelijke herkomst. Omdat wij samenwerken met Franse en Belgische collega’s, hebben wij regelmatig toegang tot particuliere verzamelingen. Hierdoor kunnen wij munten aanbieden die niet op de markt verschijnen. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem gerust een kijkje en laat het ons weten wanneer u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze.

   Contact     Webshop