Ancient coins

Ancient coins ofwel oude munten koopt u bij Agora Numismatiek

U bent op zoek naar ancient coins, ofwel oude munten? Dat treft, want bij Agora Numismatiek vindt u een ruim aanbod van zowel Griekse en Romeinse als Byzantijnse munten. Wij werken nauw samen met buitenlandse collega’s, waardoor wij in de loop der jaren veel kennis hebben opgedaan. Tevens hebben wij regelmatig toegang tot particuliere verzamelingen waardoor u als klant zeldzame munten bij ons zult vinden. Ook hoge kwaliteit is bij ons gegarandeerd, onze munten worden met zorg geselecteerd op schoonheid en staat van bewaring.

Ancient coinsAan- en verkoop van antieke munten

Al tientallen een gedreven verzamelaar en met een levenslange interesse in antieke munten, heeft Dirk Drijver Agora Numismatiek opgericht. De specialisatie ligt bij de aankoop en verkoop van ancient coins, maar ook ligt er veel focus op het verspreiden van kennis. Wij delen onze passie voor antieke munten graag en willen onze munten van hoge kwaliteit en zeldzaamheid graag onder de aandacht brengen bij geïnteresseerd publiek.

Wij denken met u mee

Bent u een gedreven verzamelaar van acient coins? Dankzij onze jarenlange ervaring en de expertise die wij hebben opgebouwd, staan wij u graag bij in uw keuze. Wij horen graag meer over uw huidige collectie en denken met u mee over bijpassende munten. Ook wanneer u interesse heeft in ancient coins, maar u bent geen verzamelaar, kunt u gerust een kijkje nemen. Zo vindt u op onze website interessante links naar artikelen over oude munten.

   Contact     Webshop